Khadjé Recruitment
Over ons

Wij zijn
Khadjé Recruitment

Credo |

De kern van elk bedrijf zijn de mensen die er werken

Na jarenlange ervaring in recruitment voor diverse bedrijven hebben we besloten voor ons zelf te beginnen. Wij zijn een jonge, no-nonsense recruitment agency met een groot netwerk aan opdrachtgevers en professionals. We specialiseren ons met name in jobs op het gebied van  IT en on-line. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor vacatures en opdrachten in andere branches.

Ons netwerk reikt ver en is divers. We hebben een fijn gevoel voor mensenkennis. Dit is belangrijk in ons vak. Naast de technische en inhoudelijke vaardigheden is het belangrijk dat onze matches bij elkaar passen op persoonlijk niveau. Recruitment is echt mensenwerk. Als wij een match maken tussen een opdrachtgever en een kandidaat kijken we naar de lange termijn. Dit is waar Khadjé Recruitment om bekend staat.

Betrouwbaar

Persoonlijk

Flexibel

Bij de tijd

Uw sparringpartner bij het vinden van de juiste professional.

 
De juiste kandidaat vinden is een kwestie van verschillende factoren. We verplaatsen ons in uw situatie en leven ons in. Zonder begrip van uw bedrijf, de functie en context kan er geen goede match gemaakt worden. Vervolgens raadplegen we ons verreikende netwerk om met geschikte kandidaten in contact te komen.
 
We blijven betrokken tot dat de match gemaakt is en uw vacature vervuld is. Als dat tenminste is wat u wilt. Hebt u liever dat wij kandidaten aanleveren die u vervolgens zelf interviewt en afhandeld? Dan is dat ook goed. Voor elke opdrachtgever leveren we maatwerk. Flexibiliteit en persoonlijkheid zijn kenmerkend voor Khadjé Recruitment. Dat kunt u onze referenties navragen.
 
Tenslotte zijn we een no-nonsense recruitment bureau. Aan opdrachten hebben wij geen tekort, daarom nemen we alleen opdrachten aan die we werkelijk naar wens denken te kunnen vervullen. Dit allemaal op no cure-no-pay basis. Dat betekent dat u altijd weet waar u aan toe bent en dat u verzekerd bent van een gemotiveerde recruitment partner.  Naast het vervullen van vacatures kunt u ons ook inschakelen voor (tijdelijke of langdurige) interim klussen en projecten.
 

Op wat voor manier dan ook, we gaan graag voor u aan de slag. 

Wij staan voor u klaar.

Contacteer ons via onderstaand contactformulier.
Ook zijn we telefonisch te bereiken op +316 14 88 77 59.
Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk behandelen.


Liever een e-mail.  Ook dat kan. Klik op onderstaande button om door te gaan. Binnen 24 uur reactie.